Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Greenberg

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 239977EAN: 6438044259964

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Juu­ta­lai­nen neu­roo­sie­lo­ku­va ei ole kuol­lut, vaik­ka Woo­dy Al­len on jo tähän ai­he­pii­riin väsähtä­nyt.

Juu­ta­lai­nen neu­roo­sie­lo­ku­va ei ole kuol­lut, vaik­ka Woo­dy Al­len on jo tähän ai­he­pii­riin väsähtä­nyt. Näyt­te­lijä Jen­ni­fer Ja­son Leigh kir­joit­ti oh­jaa­ja Noah Baum­bac­hin kans­sa mie­len­kiin­toi­sen dia­lo­gid­raa­man her­mo­ro­mah­duk­sen ko­ke­nees­ta mie­hestä (Ben Stil­ler), jo­ka saa­puu New Yor­kis­ta LA:iin ra­ken­ta­maan vel­jensä ko­tiin koi­ran­kop­pia.
Ai­ka­mois­ta aja­tuk­sen­vaih­toa men­nei­den päätös­ten kauas­kan­toi­suu­des­ta, nuor­ten pe­lot­ta­vas­ta it­se­tun­nos­ta ja koi­ran sekä ih­mi­sen hoi­dos­ta. Ikävä kyllä min­nekään ei kos­kaan edetä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja laadukas ääniraita. Jälkimmäinen myös musiikillisesti, sillä mukana on Steve Milleriä ja jopa The Sonicsia. Ekstroissa 8 min. dokumentit. (PS)
09/07/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy