Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

I Love You Phillip Morris

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 225707EAN: 5706130599173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jim Car­reyn ja Ewan McG­re­go­rin täh­dittämä mies­tenvä­li­nen rak­kaus­ta­ri­na, jo­ka ni­messään van­noo rak­kaut­ta yh­del­le tu­pak­ka­teol­li­suu­den kär­ki­ni­mistä?

Jim Car­reyn ja Ewan McG­re­go­rin täh­dittämä mies­tenvä­li­nen rak­kaus­ta­ri­na, jo­ka ni­messään van­noo rak­kaut­ta yh­del­le tu­pak­ka­teol­li­suu­den kär­ki­ni­mistä? Tu­pa­kan kans­sa tällä ei lo­pul­ta ole mitään te­ke­mistä, ja sinällään mauk­kaas­ti kä­si­tel­ty ro­mans­si­kin jää osin fars­sin taus­tal­le, mut­ta odo­tuk­set oma­laa­tui­ses­ta ta­ri­nas­ta kyllä ylit­tyvät.
Tek­sa­sis­sa sat­tu­nei­siin to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ilot­te­lu seu­raa kaa­pis­ta ulos­tu­le­van en­ti­sen po­lii­sin ja sit­tem­min uu­den kal­liin elämän­tyy­linsä pa­kot­ta­ma­na hui­ja­rik­si ryh­ty­neen mie­heen (Car­rey) pi­ruet­te­ja vi­ra­no­mais­ten ja palk­ka­työn pu­ris­tuk­ses­sa. Hulp­pei­den ju­nai­lu­jen ta­voit­tee­na on päästä viettämään laa­tuai­kaa van­ki­las­ta löy­ty­neen oman rak­kaan kans­sa (McG­re­gor), mut­ta me­no ei voi­si ol­la kor­kea­len­toi­sem­paa vaik­ka mies oli­si am­ma­til­taan sa­lai­nen agent­ti tai sar­ja­ku­vien su­per­san­ka­ri.
Tämä elo­ku­va herättäi­si huo­mio­ta il­man kir­ku­van kel­tais­ta kant­ta­kin, mut­ta eri­no­mai­sen po­si­tii­vis­ta on, että elo­ku­va pon­nis­taa esiin mas­sas­ta myös tuo­reen huu­mo­rin­sa ja us­ko­mat­to­man ta­ri­nan­sa voi­mal­la. Jim Car­rey on taas rau­tai­ses­sa is­kus­sa en­si ker­taa sit­ten ko­me­dian "Va­leh­te­li­ja va­leh­te­li­ja" — lie­neekö sit­ten sat­tu­maa, että tässä­kin va­leh­te­lul­la on iso roo­li? Myös McG­re­gor te­kee yllättävän roo­lin symp­pik­senä, jos hie­man yk­sin­ker­tai­se­na rak­kau­den koh­tee­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Filmimäinen ja erinomaisen jäsentynyt kuva, sekä puhtaan yksinkertainen ääniraita. Ekstroissa lyhyt making of -kooste (11 min.) ja traileri (HD). Kannessa väärä kesto. (IJ)
20/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy