Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Roskakuskit

Men at Work 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vel­jek­set Sheen/Es­te­vez yrittävät nau­rat­taa kep­pos­te­le­vi­na ros­ka­kus­kei­na, jot­ka sat­tu­man kau­pal­la sot­keu­tu­vat myrk­kyjät­tei­den dump­paa­jien ku­vioi­hin.

Vel­jek­set Sheen/Es­te­vez yrittävät nau­rat­taa kep­pos­te­le­vi­na ros­ka­kus­kei­na, jot­ka sat­tu­man kau­pal­la sot­keu­tu­vat myrk­kyjät­tei­den dump­paa­jien ku­vioi­hin. Ei liiem­min nau­rat­ta­nut il­mes­tyessään rei­lu kym­me­nen vuot­ta sit­ten, eikä nau­ra­ta nytkään. Ehkäpä ti­lan­ne on toi­nen, jos te­ke­leen an­tai­si vielä hau­tua toi­set kym­me­nen vuot­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen, vaikkakin voimakkaan kohinainen kuva näyttää ikäiseltään, muttei ärsytä. Ääniraita on hivenen etäinen ja dialogiltaan ikääntyneen karkea, mutta toimivan tasokas silti edelleen. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy