Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkaushuumaa

Passione d'amore 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 249158EAN: 6416548541211

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ris­ti­rii­tai­sia tun­tei­ta herättä­nyt Et­to­re Sco­lan rak­kaus­pa­ro­dia ker­too Ita­lian it­senäis­ty­mi­sen kii­vaa­na ai­ka­na ko­meas­ta kap­tee­nis­ta, jo­ka jou­tuu pik­ku­hil­jaa hys­tee­ri­sen ja her­mo­hei­kon evers­tin ser­kun pii­naa­mak­si.

Ris­ti­rii­tai­sia tun­tei­ta herättä­nyt Et­to­re Sco­lan rak­kaus­pa­ro­dia ker­too Ita­lian it­senäis­ty­mi­sen kii­vaa­na ai­ka­na ko­meas­ta kap­tee­nis­ta, jo­ka jou­tuu pik­ku­hil­jaa hys­tee­ri­sen ja her­mo­hei­kon evers­tin ser­kun pii­naa­mak­si. Ru­ma Fos­ca saa mie­hestä pak­ko­miel­teen, jo­ka joh­taa ta­kiais­pal­lo­mai­seen ta­ker­tu­mi­seen.
E­lo­ku­van lop­pukään­ne on mel­koi­sen epäus­kot­ta­va tässä pin­nal­li­suu­den pii­naa­mas­sa maail­mas­sa. Luul­ta­vas­ti oh­jaa­ja ha­lu­si etään­nyttää ta­ri­nal­la kat­so­jaa kaik­kia pa­ri­suh­tei­ta mää­rit­te­levästä ta­ker­tu­mi­ses­ta, jos­sa voit­taa se, jo­ka ra­kas­taa vä­hi­ten. Sco­la esittää toi­sen­lai­sen ta­ri­nan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, eikä ääniraidassakaan ole moittimista, jos ei ota lukuun italialaisille ominaista kehnoa jälkiäänitystä, mutta sehän ei ole levyn vika. Ekstroissa biografiat, filmografiat, faktaruutuja ja kuvagalleria. (PS)
06/09/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy