Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.25
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97892  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan syn­kin ja hau­ku­tuin teos.

Sar­jan syn­kin ja hau­ku­tuin teos. Ai­ka pal­jol­ti tur­haan par­jat­tu, sillä vas­ten­mie­li­nen vi­suaa­li­suus on pe­rus­tel­tua ja luo sar­jaan hyvän kont­ras­tin. On tie­tys­ti ko­vas­sa seu­ras­sa kah­den en­simmäi­sen osan ol­tua täy­so­su­mia. Mu­ka­na bo­nuk­sis­sa Ma­king of -do­ku­ment­ti. 8 si­vun book­let. Teat­te­ri­ver­sion ku­va­suh­de oli 2.39:1.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy