Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ghostbusters 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mi­set ovat herk­kiä unoh­ta­maan – san­ka­rit­kin.

Ih­mi­set ovat herk­kiä unoh­ta­maan – san­ka­rit­kin. Vii­si vuot­ta on ku­lu­nut. Tämä to­tuus on Haa­mu­jen­gin­kin edessä. Mut­ta mikä pa­ras­ta, van­ha vi­re löy­tyy. Yllättävän haus­ka jat­ko-o­sak­si. Säi­kyt­te­lee enemmän kuin edeltäjänsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni eivät ehkä ole aivan ensimmäisen, restauroidun teoksen veroiset. Laatutavaraa kuitenkin, vaikka ei ole anamorfinen. Visuaaliset tietokonegraafiset tehosteet ovat onnistuneet. Myös ääniraita jymisyttää subbaria. Kannessa pari minuuttia liian lyhyt kestoaika. Ekstroissa faktaruutuja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy