Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(Barbie ja) Joutsenlampi

(Barbie of) Swan Lake 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 107020EAN: 5050582086546

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­nen Tšai­kovs­kin ba­let­tiin poh­jau­tu­va Bar­bie-­seik­kai­lu.

Toi­nen Tšai­kovs­kin ba­let­tiin poh­jau­tu­va Bar­bie-seik­kai­lu. Sa­mat ai­nek­set kuin edel­li­sessä kah­des­sa seik­kai­lus­sa, mut­ta to­ki eri ke­hys­ta­ri­nal­la.
Van­hem­pi kat­so­ja al­kaa jo uu­pua, mut­ta ta­so on sil­ti pitkäl­ti sa­maa kuin edel­li­sissä. Kaik­ki kol­me elo­ku­vaa on saa­ta­vis­sa myös pah­vi­ses­sa bok­sis­sa tri­lo­gia­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Huomattavan epäskarppi ja ilmeeltään korostetun lelumainen kuva. Kuvan pehmeys on havaittavimmillaan laajoissa maisemakuvissa, kun taas lähikuvat ovat periaatteessa pitkälti kunnossa. Suhteessa tasokkaampi ääniraita on selkeä, tyylikäs ja levittäytyy hillitysti myös luomaan tilakuvaa. Alkuperäisääninä mm. Kelly Sheridan ja Kelsey Grammer. Musiikista vastaa jälleen Lontoon sinfoniaorkesteri. Myös dubattuna löytyvissä ekstroissa teemadokumentti (25 min.), pari peliä ja kahden muun Barbie-elokuvan trailerit. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy