Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Epäillyt

The Usual Suspects 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040106

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­ti­mai­net­ta saa­vut­ta­nut jännä­ri seu­raa viittä kon­naa, jot­ka ovat kaik­ki ol­leet osal­li­si­na kun sa­ta­mas­ta löy­tyy tank­ke­ri täynnä kä­ris­tet­tyjä ruu­mii­ta.

Kult­ti­mai­net­ta saa­vut­ta­nut jännä­ri seu­raa viittä kon­naa, jot­ka ovat kaik­ki ol­leet osal­li­si­na kun sa­ta­mas­ta löy­tyy tank­ke­ri täynnä kä­ris­tet­tyjä ruu­mii­ta. Ke­vin Spa­cey, Gab­riel Byr­ne, Be­ni­cio Del To­ro, Ke­vin Pol­lak ja jo­pa Step­hen Bal­dwin te­kevät kaik­ki hyvät suo­ri­tuk­set pik­ku­te­kijöinä, jot­ka vää­rien päätös­ten ket­jun joh­dos­ta jou­tu­vat ot­ta­maan mit­taa sa­la­peräi­sestä mes­ta­ri­ri­kol­li­ses­ta ni­meltä Key­ser So­ze.
Na­pak­ka ja näppärs­ti avau­tu­va ta­ri­na on kynäil­ty aja­tuk­sel­la ja to­teu­tet­tu vir­heettömällä ajoi­tuk­sel­la. Lop­pu­rat­kai­su­kin on yhtä ai­kaa yllättävä ja edeltä­villä ta­pah­tu­mil­la hy­vin pe­rus­tel­tu, mitä ei voi lä­heskään kai­kis­ta jännä­reistä sa­noa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Kumpikaan ei pääse täysin eroon vuosistaan, mutta lievästä kohinasta ja minimaalisesta roskasta huolimatta jälki on tasokasta. Ekstraton. (IJ)
15/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy