Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mississippi Grind

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706102300707

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Per­sau­ki­nen pe­liad­dik­ti ja sa­maa tietä tal­laa­va han­nu­han­hi yrittävät tehdä sa­de­mie­het mat­kal­la New Or­lean­siin, missä odot­taa ra­ha­kas po­ke­ri­pe­li.

Per­sau­ki­nen pe­liad­dik­ti ja sa­maa tietä tal­laa­va han­nu­han­hi yrittävät tehdä sa­de­mie­het mat­kal­la New Or­lean­siin, missä odot­taa ra­ha­kas po­ke­ri­pe­li. Ryan Rey­nolds pyö­rittää pe­liä löy­sin ran­tein ja pi­mi­te­tyin kor­tein sa­mal­la kun Ben Men­del­sohn pant­taa kau­lan­sa gil­jo­tii­niin. Tästä ase­tel­mas­ta pon­nis­ta­va roadt­rip kui­ten­kin yllättää kes­kit­tymällä epä­tyy­pil­li­sen ka­ve­ri­ta­ri­nan ke­hit­te­lyyn iä­nai­kais­ten pu­hal­lus­pi­ruet­tien si­jaan.
Viet­te­levä elo­ku­va esittää elämän yh­tenä pitkänä puur­to­na, jos­sa voi vain voit­taa tai hä­vitä eikä mitään siitä vä­liltä. Kaik­ki rat­kais­taan au­rin­gon las­kun jäl­keen pe­lipöydässä. Sa­tu­mai­nen, elämästä ir­tau­tu­nut draa­ma tar­joaa tri­pin, jo­ka elo­ku­van omien sa­no­jen­kin mu­kaan riittää päämääräk­si. Kyy­ti­poi­ka­na Wood­ford Re­ser­ve, jo­ka on­kin kel­po bour­bon.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa ja jäsentynyt kuva tarjoaa täyslaidallisen rosoista ruohonjuurisärmää. Jälki on jokseenkin kelmeää ja karvan verran vaille terävää, mutta ilme on osuva. Ekstroissa vaisu making of (5 min.) ja neljä muuta minikoostetta elokuvan synnystä (yht. 12 min.). (IJ)
09/05/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy