Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Wimbledon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111131EAN: 5050582317251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Not­ting Hil­lin ja Rak­kaut­ta vain elo­ku­vien hen­ki­nen, mai­nio ih­mis­suh­ded­raa­ma eng­lan­ti­lai­ses­ta ten­nis­pe­laa­jas­ta, jon­ka pe­liu­ra läh­tee ai­van uu­teen nou­suun löy­det­tyään va­hin­gos­sa muu­san ja ra­kas­te­tun ame­rik­ka­lai­ses­ta huip­pu­nais­pe­laa­jas­ta.

Not­ting Hil­lin ja Rak­kaut­ta vain elo­ku­vien hen­ki­nen, mai­nio ih­mis­suh­ded­raa­ma eng­lan­ti­lai­ses­ta ten­nis­pe­laa­jas­ta (Paul Bet­ta­ny), jon­ka pe­liu­ra läh­tee ai­van uu­teen nou­suun löy­det­tyään va­hin­gos­sa muu­san ja ra­kas­te­tun ame­rik­ka­lai­ses­ta huip­pu­nais­pe­laa­jas­ta (Kirs­ten Dunst).
Ta­ri­nal­taan ja ker­ron­nal­taan tuo­re, su­ku­puo­li­ra­jat ylittävä, brit­tiläi­sittäin re­hel­li­sen oloi­nen ja symp­pik­sillä näyt­te­lijöillä siu­nat­tu ko­me­dia, jon­ka tuot­ta­jil­le Brid­get Jo­nes on vain tur­haa pai­no­las­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pääosin tasokas, väritoistoltaan tyylitelty ja miellyttävän hallittu sekä toiston tarkkuuden suhteen keskimääräisen onnistunut. Harmillisesti kuvaa kuitenkin häiritsevät lukuisat ongelmat toiston levollisuudessa, kuten liian alhaiselle bittivirralle tyypillinen blokkiintuminen etenkin voimakkaassa liikkeessä (kts. loppuottelu) ja havaittava reunavärinä. Nämä ongelmat ovat ohitettavissa, mutta erityisen kauniiksi kuvaa ei voi kehua. Ääniraita sitä vastoin on sekä sisällöllisesti onnistunut että teknisesti ongelmaton. Äänimaailma on miellyttävän pirteä, vivahteikas ja romanttiseen komediaan poikkeuksellisesti myös elävän tilava, sateen, ukkosen ja yleisön mylviessä tapahtumien ympärillä. Myös musiikinkäyttö on onnistunutta. Ekstroissa ohjaajan ja Paul Bettanyn humoristinen ja informatiivinen kommenttiraita, making of (10 min.), tennisvalmennuksesta (3 min.), pelitaitojen feikkaamisesta (5 min.) ja Wimbledonista (3 min.). (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy