Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elizabeth - The Golden Age

Elisabet - kultainen aikakausi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205523EAN: 5050582766301

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

E­li­sa­be­tin jat­ko-o­sa seu­raa yk­sinäistä, mut­ta voi­ma­kas­tah­tois­ta neit­syt­ku­nin­ga­tar­ta lä­pi ku­nin­kaal­li­sen kol­miod­raa­man, pe­tok­sen ja ko­ko maan koh­ta­lon rat­kai­se­van me­ri­tais­te­lun Es­pan­jan lai­vas­toa vas­taan.

E­li­sa­be­tin jat­ko-o­sa seu­raa yk­sinäistä, mut­ta voi­ma­kas­tah­tois­ta neit­syt­ku­nin­ga­tar­ta lä­pi ku­nin­kaal­li­sen kol­miod­raa­man, pe­tok­sen ja ko­ko maan koh­ta­lon rat­kai­se­van me­ri­tais­te­lun Es­pan­jan lai­vas­toa vas­taan. Elämää suu­rem­piin mit­toi­hin ve­nyvät ta­pah­tu­mat eivät pitäy­dy his­to­rian­kir­joi­tuk­sis­sa, mut­ta draa­ma sinällään avau­tuu us­kot­ta­vas­ti.
Ca­te Blanc­het tois­taa roo­lin­sa edel­li­so­sas­ta it­seoi­keu­te­tus­ti ja va­kuut­ta­val­la var­muu­del­la. Sil­ti elo­ku­van lu­moa­vin osa-a­lue on sen lisä­ni­mel­leen us­kol­li­ses­ti luo­ma hui­kean ri­kas ja suo­ras­taan ylit­se­vuo­ta­van teks­tuu­ri­kas va­lon ja var­jon maail­ma, jo­ka tu­lee niin lä­hel­le Remb­rand­tin maa­laus­ta kuin elo­ku­vis­sa on kos­kaan pääs­ty. Jois­sa­kin ar­viois­sa silmä­kar­kik­si moi­ti­tun kru­me­luu­rin on va­li­tel­tu vievän huo­mio­ta it­se ta­ri­nal­ta ja hah­moil­ta, mut­ta krit­tiik­ki tun­tuu tur­hal­ta sillä ky­se ei ole sen enempää his­to­rial­li­ses­ti tar­kas­ta do­ku­men­tis­ta kuin juo­nel­taan vai­keas­ti seu­rat­ta­vas­ta su­pe­ree­pok­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on miellyttävän erotteleva, levollinen, ja viimeiseen asti komeasti tyylitelty. Anti jää vain karvan verran näyttävimmästä teräväpiirtokuvasta. Ääniraita ampuu niin ikään kovilla, eikä sen enempää tunnelmallisesta musiikkiraidasta kuin tilaan hyvin levittäytyvästä tehostetarjonastakaan löydy moitittavaa. Ekstroissa asiallinen ohjaajan kommenttiraita, making of -kooste, poistettuja kohtauksia ja koosteita laivastokohtausten toteutuksesta, lavasteista ja elokuvan ilmeestä. (IJ)
19/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy