Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Street Kings

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206593EAN: 6438044174564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sin kor­rup­tio, vir­ka­ni­mi­tys­ten ta­kai­nen po­liit­ti­nen käh­mintä ja ikävän agg­res­sii­vi­nen sisäi­sen tut­ki­muk­sen osas­to han­ka­loit­ta­vat it­se­mur­ha­tehtä­viin tot­tu­neen et­sivän elämää.

Po­lii­sin kor­rup­tio, vir­ka­ni­mi­tys­ten ta­kai­nen po­liit­ti­nen käh­mintä ja ikävän agg­res­sii­vi­nen sisäi­sen tut­ki­muk­sen osas­to han­ka­loit­ta­vat it­se­mur­ha­tehtä­viin tot­tu­neen et­sivän (Kea­nu Ree­ves) elämää. Pian mies kyk­kii suo­ra­nai­ses­sa suon­silmässä, jos­sa hy­viä ei pa­hois­ta ero­ta. Mut­ta kat­so­ja huo­maa ai­ka äk­kiä, et­tei te­kijöillä ol­lut juu­ri­kaan tar­jo­ta uu­sia eväitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita eivät herätä innostusta suuntaan tai toiseen. Ero DVD-versioon on selvä, mutta ei oleellinen. Ekstroissa kommenttiraita, 21 min. dokumentit, 12 min. poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein ja kymmenen vaihtoehtoista otosta. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy