Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Solaris

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ta­nis­law Le­min ro­maa­ni sai vah­van tul­kin And­rei Tar­kovs­kis­ta, jo­ten on suo­ra­nai­nen ih­me, että oh­jaa­ja Ste­ven So­der­bergh on­nis­tuu näin hy­vin.

S­ta­nis­law Le­min ro­maa­ni sai vah­van tul­kin And­rei Tar­kovs­kis­ta, jo­ten on suo­ra­nai­nen ih­me, että oh­jaa­ja Ste­ven So­der­bergh on­nis­tuu näin hy­vin.
Il­mai­su ei ole yhtä hi­taas­ti ete­nevää, vaik­ka­kin fi­lo­so­fis­ta, ja nuo­ri kat­so­ja omak­suu suo­ran ta­van hel­pom­min ih­me­tel­lessään pla­neet­taa, jo­ka al­kaa to­teut­taa ih­mis­ten unel­mia.
O­mal­la ta­val­laan tämä on edeltäjäänsä us­kol­li­sem­pi Le­min nä­ke­myk­sel­le, jon­ka mu­kaan ava­ruus ei välttämättä ole uh­ka ih­mi­sel­le, vaik­ka sen koh­taa­mi­nen voi joh­taa tra­ge­dioi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, jossa on hieman aliasing-välkyntää. Elävä ääniraita. Tökerö kerrosstoppi. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 12 min. HBO-dokumentti, 18 min. dokumentti ja elokuvan käsikirjoitus. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy