Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naapuri kuin painajainen

Flawless 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­val­laan yllättävä va­lin­ta ra­ju­jen ai­hei­den oh­jaa­jal­ta.

Ta­val­laan yllättävä va­lin­ta ra­ju­jen ai­hei­den oh­jaa­jal­ta. Mac­ho­mies Ro­bert De Ni­ro vam­mau­tuu vä­lien­sel­vit­te­lyssä ja jou­tuu epä­ta­val­li­sen naa­pu­rin, ho­mo­sek­suaa­lin trans­ves­tii­tin (P­hi­lip Sey­mour Hoff­man) hoi­vat­ta­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskikitason kuva ja ääni. DD5.1 pitää valita valikosta, jottei vahingossa kuuntele sujuvasti Dolby Surroundia elokuvan loppuun saakka. Voit valita tekstityksen 4:3 tai 16:9:lle. Ekstroissa traileri, biografiat, 13 min ohjaajan ja pääosakaksikon haastattelu ja 6 min ylijäämäotoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy