Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naapuri kuin painajainen

Flawless 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­val­laan yllättävä va­lin­ta ra­ju­jen ai­hei­den oh­jaa­jal­ta.

Ta­val­laan yllättävä va­lin­ta ra­ju­jen ai­hei­den oh­jaa­jal­ta. Mac­ho­mies Ro­bert De Ni­ro vam­mau­tuu vä­lien­sel­vit­te­lyssä ja jou­tuu epä­ta­val­li­sen naa­pu­rin, ho­mo­sek­suaa­lin trans­ves­tii­tin (P­hi­lip Sey­mour Hoff­man) hoi­vat­ta­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskikitason kuva ja ääni. DD5.1 pitää valita valikosta, jottei vahingossa kuuntele sujuvasti Dolby Surroundia elokuvan loppuun saakka. Voit valita tekstityksen 4:3 tai 16:9:lle. Ekstroissa traileri, biografiat, 13 min ohjaajan ja pääosakaksikon haastattelu ja 6 min ylijäämäotoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy