Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Walkout - sortoa vastaan

Walkout 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204970EAN: 7321946160621

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

H­BO-­tuo­tan­to kan­sa­lai­soi­keus­liik­keen ajal­ta, ak­tii­vi­vuo­del­ta 1968.

H­BO-tuo­tan­to kan­sa­lai­soi­keus­liik­keen ajal­ta, ak­tii­vi­vuo­del­ta 1968. Ame­ri­kan­mek­si­ko­lais­ten nuor­ten va­paa-ai­kaa sekä opis­ke­lu­va­lin­to­ja seu­raa­va Wal­kout muis­tut­taa mo­nis­ta puh­taan val­koi­sis­ta sa­man ajan nuo­ri­soe­lo­ku­vis­ta, jois­sa la­ti­noil­la oli roo­li ai­noas­taan veit­sen kans­sa. Nuo­ret suun­nit­te­le­vat uloskä­ve­lyn kou­lu­ti­lois­ta mie­le­no­soi­tuk­se­na kou­lu­lai­tok­sen har­joit­ta­maa ra­sis­tis­ta ja epä­so­pi­vaa käytöstä vas­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kolme kommenttiraitaa, yhdellä ohjaaja ja tuottaja, sekä kaksi erillistä (!) käsikirjoittajien kera. Väärä kuvasuhde kansissa, pituuskin sinnepäin. (VA)
01/11/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy