Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Gospel Hill

Private Property 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 212600EAN: 5706137497564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­pin tyttä­restä tu­lee por­notäh­ti ja rai­vo­rait­tiin lap­ses­ta um­pi­juop­po, mut­ta mikä saa mur­ha­tun kan­sa­lai­sak­ti­vis­tin po­jan vai­ke­ne­maan ja mus­tan lääkä­rin kep­lot­te­le­maan naa­pu­rei­den­sa su­ku­ton­tit?

Pa­pin tyttä­restä tu­lee por­notäh­ti ja rai­vo­rait­tiin lap­ses­ta um­pi­juop­po, mut­ta mikä saa mur­ha­tun kan­sa­lai­sak­ti­vis­tin po­jan vai­ke­ne­maan ja mus­tan lääkä­rin kep­lot­te­le­maan naa­pu­rei­den­sa su­ku­ton­tit? Ro­tu ja rik­kau­det ovat mitä suu­rem­mas­sa mää­rin osa ta­ri­naa, mut­ta elo­ku­va välttää Spi­ke Leen kar­keim­mat yli­lyön­nit ja ker­too mie­len­kiin­toi­sen ta­ri­nan pik­ku­kau­pun­gin ih­mi­sistä, joi­ta tun­tuu yhtä­lail­la pai­na­van sekä men­nei­syys että ny­kypäivä.
Hah­mot ovat lä­hes poik­keuk­set­ta sym­paat­ti­sia ja omal­la pai­nol­laan eteenpäin sol­ju­vat ta­pah­tu­mat in­hi­mil­li­siä. Elämää suu­rem­paa mys­tee­riä ei rat­ko­ta, ja hah­mo­jen ympä­ril­le oli­si voi­nut ra­ken­taa terävämmän­kin draa­man, mut­ta lo­pul­ta elämän­ma­kui­ses­ta elo­ku­vas­ta on vai­kea ol­la pitämättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Rosoinen kuva ei selviä ilman huomattavaa kohinaa ja hetkittäistä blokkiintumista, mutta parhaimmillaan kuva yltää hyvälle keskitasolle. Elokuva lopettaa komeasti valokuvaaja Piotr Redlinskin kuviin, eikä keskimääräistä hiotummassa kuvauksessa sitä ennenkään ollut valittamista. Puhdas, rauhallinen ääniraita, joka hyötyy suuresti Scott Bomarin hillityistä teemoista. Ekstratoissa traileri. (IJ)
04/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy