Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valtion vihollinen - Special Edition

Enemy of the State 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101045EAN: 7393834206704

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin.

Al­dous Hux­ley kym­me­nen­teen po­tens­siin. Tässä elo­ku­vas­sa yk­silöä to­del­la­kin tark­kail­laan. Lap­sel­li­nen vä­lillä. No­peaa MTV-la­taus­ta on meidän van­hem­pien ikä­luok­kien vai­kea seu­ra­ta. Muis­tut­taa Fran­cis Cop­po­lan Kes­kus­te­lu-e­lo­ku­vaa tee­moil­taan, mut­ta jää to­ki esi­ku­vas­taan suu­ren yleisön elo­ku­va­na kauak­si. Har­vi­nai­sel­la ta­val­la kui­ten­kin pa­ra­nee lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaikuttaa aiempaan normaaliversioon verrattuna rauhallisemmalta. Jälkikäteen on tosin vaikea sanoa, onko kuvanrajaus kevyempi. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta, traileri ja 29+13 min. dokumentit. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy