Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. Brooks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204920EAN: 6438044130959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­ja­mur­haa­jis­ta on teh­ty elo­ku­va­his­to­rias­sa mon­ta merk­ki­teos­ta.

Sar­ja­mur­haa­jis­ta on teh­ty elo­ku­va­his­to­rias­sa mon­ta merk­ki­teos­ta. Tämä ei kuu­lu nii­hin, mut­ta nou­see ny­ky­ril­le­rien va­lio­luok­kaan raik­kaas­ti jän­nit­teitä luo­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta. Skit­sof­ree­ni­nen pak­kaus­teh­tai­li­ja (Ke­vin Cost­ner) on py­sy­nyt pitkään kui­vil­la pak­ko­miel­teestään, mut­ta ali­ta­jun­ta (Wil­liam Hurt) saa hä­net van­hoil­le teil­le. Koh­taa­viiin juo­nen­kul­kui­hin luot­ta­va tril­le­ri joh­taa yh­teen ela­tus­mak­suil­la ki­ris­tettävän et­sivän (ih­meen hyvä De­mi Moo­re) ja wan­na­be –­sar­ja­mur­haa­jan (li­mai­nen Da­ne Cook). Psy­ko­lo­gi­nen ote an­taa eväitä miet­tiä mm. le­vyn il­mes­ty­mi­sen ai­kaan ta­pah­tu­nut­ta Jo­ke­lan kou­lut­ra­ge­diaa. Lop­pu­rat­kai­su kan­taa pi­demmäl­le kuin yleensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Muuten laadukas kuva kärsii aliasing-ilmiöstä ja keinotekoisesta tarkennuksesta. Ääniraidat kuulostavat puolestaan erottelevilta ja tilatunnelma on hallussa. Ekstroissa kommenttiraita, 7 min. poistettuja kohtauksia (mm. vaihtoehtoalku) ja 7+9+9 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy