Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tina - What's Love Got to Do with It

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­nen mu­siik­kie­lo­ku­va.

Har­vi­nai­nen mu­siik­kie­lo­ku­va. Vielä pa­rem­mak­si suo­ri­tuk­sen te­kee, kun tietää oi­kean Ti­na Tur­ne­rin vah­van mie­li­ku­van.
An­ge­la Bas­set­til­ta hie­no suo­ri­tus. Myös Lau­ren­ce Fish­bur­ne on hy­vin us­kot­ta­va Ike Tur­ne­ri­na. Ti­nan mies hak­ka­si vai­moaan mil­tei yhtä pal­jon kuin ki­ta­raan­sa. Mitähän Ike elo­ku­vas­ta tuu­maa? Mieshän te­ki en­simmäi­sen rock­bii­sin (Roc­ket 88 4:n­nessä lu­vus­sa) jo pal­jon en­nen El­vistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pehmeähkö, mutta soundtrack tekee oikeutta ajankuvalle ja hyvälle rytmibluesille. Ei laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy