Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ponille kyytiä - kausi 1

Smack the Pony: The Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 168 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: A-51336EAN: 6430029460341

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­sit­tu brit­tiläi­nen sket­si­sar­ja jul­kais­taan nyt jäl­kijättöi­ses­ti brit­ti­ko­me­dian py­syessä muo­dik­kaa­na ja laa­duk­kaa­na vuo­sien kul­kies­sa­kin.

Suo­sit­tu brit­tiläi­nen sket­si­sar­ja jul­kais­taan nyt jäl­kijättöi­ses­ti brit­ti­ko­me­dian py­syessä muo­dik­kaa­na ja laa­duk­kaa­na vuo­sien kul­kies­sa­kin. Nais­ve­toi­nen sket­sin­kir­joit­ta­mi­nen eroaa luon­nol­li­sil­la sei­koil­laan ylei­semmästä. Fio­na Al­le­nin, Doon Mac­kic­ha­nin ja Sal­ly Phil­lip­sin täh­dittämä sekä kir­joit­ta­ma sar­ja pitää ta­sa­laa­tui­suu­ten­sa, to­ki kau­den mi­nuut­ti­mit­ta ei päätä myöskään hui­maa.
Pa­ri­suh­de- ja sek­sielämäon­gel­mia poh­di­taan raik­kaan huu­mo­rin kaut­ta. Krei­sei­lyyn si­dot­tu tut­tu­jen idioot­ti­hah­mo­jen kierrä­tystä käy­tetään ää­rimmäi­sen vähän, ni­me­no­maan tämän­tyyp­pi­set sar­jat tun­tien. Ai­noas­taan ka­me­ral­le pu­hu­tut seu­ran­ha­kuil­moi­tuk­set pitävät oh­jel­mia yh­tenäistäväs­ti koos­sa. Mu­siik­ki­nu­me­rot jak­so­jen lo­puis­sa rik­ko­vat ryt­miä, ken­ties häi­rit­seväs­ti.
Seit­semän 24-mi­nuut­tis­ta jak­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritys on holtitonta, käsittely ylimalkaista. Terävyydestä uupuu, kuten niin usein tämän aikakaudenkin brittisarjasiirroissa. Kuvat palavat puhki kirkkaimmillaan. Surround tuuttaa lähinnä keskarista. Lytyssä on, ääni särkee ajoittain. (VA)
18/11/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy