Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru sormusten herrasta - Sormuksen ritarit

Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 64201614617052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Luul­ta­vas­ti DVD-­har­ras­ta­jien har­taim­min toi­vo­ma tup­la­le­vy for­maa­tin al­kuai­koi­na.

Luul­ta­vas­ti DVD-har­ras­ta­jien har­taim­min toi­vo­ma tup­la­le­vy for­maa­tin al­kuai­koi­na. Vuo­si­kym­me­net mah­dot­to­ma­na pro­jek­ti­na pi­det­ty suur­työ on suo­ra­vii­vai­nen su­kel­lus myyt­ti­seen maail­maan. Sil­ti mu­kaan on saa­tu te­kijäl­le omi­nai­nen kie­li­pe­rin­tei­den sekä myyt­tien ja ee­pos­ten hen­ki. Hie­no le­vy sai Suo­mes­sa eri­tyis­bo­nuk­se­na ko­mean pah­vi­laa­ti­kon.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Ei edes aliasing-välkyntää eikä tarkennusefektejä. Huima ääniraita. Ekstroissa yli 2 tuntia asiaa: 17 min. dokumentti kirjoista, 21 min. elokuvan teosta, 42 min. Scifi-Channellin ohjelmaa. 15-osainen minikooste, Enyan musiikkivideo, tietokonepelin teosta 3 min., vilkaisu Two Towerin maailmaan 11 min., extended-version esittelyä 3 min., kolme traileria ja viisi tv-mainosta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy