Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matrix Reloaded

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­ri­xin jat­ko-o­sa te­kee tehtävänsä: tai­ka on kuol­lut.

Mat­ri­xin jat­ko-o­sa te­kee tehtävänsä: tai­ka on kuol­lut. Lai­mea ja fo­ku­soi­ma­ton efek­ti­sir­kus pa­nee epäi­lemään, tar­jo­si­ko al­ku­peräi­nenkään kestä­viä ar­vo­ja.
Neo liitää tai­vail­la kuin Teräs­mies ja hen­kilöt al­ka­vat höpöttää yh­den­te­ke­viä. Kat­so­ja miet­tii, kum­pi oli­si pa­rem­pi, toi­min­ta vai dia­lo­gi.
Pitkä moot­to­ri­tie­jak­so sentään rok­kaa ja rol­laa, ja vii­mei­nen puo­li tun­tia an­taa vas­tauk­sia kat­so­jaa as­kar­rut­ta­viin ky­sy­myk­siin.
Myy­ti­no­mai­suut­ta ei sil­ti enää ta­voi­te­ta. Us­kon­nol­li­set ja yk­silöi­den vä­li­set sen­ti­men­taa­li­set suh­teet te­kevät vai­vaan­tu­neen olon. Pit­killä mu­siik­ki­koh­tauk­sil­la yri­tetään ko­sis­kel­la ra­ve­jen­giä. Vel­jes­ten tyy­li­ta­ju on pettä­nyt pa­hem­man ker­ran. Edes Ome­ga Ma­nis­ta tu­tun Ant­ho­ny Zer­ben roo­li tai Haut-B­rio­nin pu­na­vii­ni eivät jak­sa in­nos­taa. Lu­cas pys­tyi sentään te­kemään kol­me hyvää Star War­sia en­nen kuin mies lo­pah­ti lo­pul­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Odotusten mukaisesti erinomainen kuva ja ääniraita. Jälkimmäinen on ihmeen yllätyksetön. Missä ovat DD5.1EX tai DTS6.1? Ekstroihin on tallennettu tapahtumia kulissien takaa, katsaus ilmiöön, Freeway-kohtauksen anatomiaa, Samsung-puhelimen ja mainosten taustaa, pelin tekoa, Animatrixin esittelyä ja MTV Movie Awardsia.(PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy