Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Beethovenin toinen - Beethoven's Second

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bern­har­di­lais-­Beet­ho­ven jou­tuu mo­der­niin ta­paan yk­sin­huol­ta­jak­si.

Bern­har­di­lais-Beet­ho­ven jou­tuu mo­der­niin ta­paan yk­sin­huol­ta­jak­si. Ison po­jan seik­kai­lut jat­ku­vat tur­han sa­mois­sa mer­keissä. Mut­ta lap­set eivät pa­ne pa­hak­seen, vaan ta­kuul­la pitävät tämän kat­so­mi­ses­ta. Haus­ka aloi­tus.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni. Ekst­rois­sa fak­ta­ruu­tu­ja, biog­ra­fiat ja trai­le­ri. Ku­vauk­siin tar­vit­tiin 100 eri­lais­ta bern­harn­di­lais-pen­tua.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy