Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sidottu

The Jacket 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200179EAN: 6420201163917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Per­sian­lah­den so­das­sa päähän am­mut­tu so­ti­las saa muis­ta­mat­to­muus­koh­tauk­sia ja jou­tuu mie­li­sai­raa­lan toh­to­rin koe­ka­nii­nik­si.

Per­sian­lah­den so­das­sa päähän am­mut­tu so­ti­las (Ad­rien Bro­dy) saa muis­ta­mat­to­muus­koh­tauk­sia ja jou­tuu mie­li­sai­raa­lan toh­to­rin (K­ris Kris­tof­fer­son) koe­ka­nii­nik­si.
A­lun pak­ko­pai­ta­koh­tauk­set on to­teu­tet­tu keh­nos­ti. Kan­nat­taa kui­ten­kin kat­soa, kun mies al­kaa elää elämäänsä edes­ta­kai­sin. Tun­tuu kum­mal­ta, kun tril­le­rin ku­vas­toon on ri­po­tel­tu suu­rin piir­tein kaik­ki lem­pial­bu­mit New Yor Doll­sin ja Vel­vet Un­derg­roun­din de­byy­teistä ai­na Ig­gy Po­piin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, vaikka kohinaa on melkoisesti. Iskevät ja tilaa luovat ääniraidat. Ekstroissa 8 min. dokumentti, 24 min. poistettuja kohtauksia juonnon kera, vaihtoehtoinen rakastelukohtaus ja kolme vaihtoehtoloppua (4 min.) ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy