Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Unelmien naapuri

The Girl Next Door 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110714EAN: 6438044037661

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­paa­mie­li­sessä Poh­jo­las­sa on nuo­ril­la ol­lut hel­pom­paa jo vuo­si­kym­me­niä siinä missä ame­rik­ka­lais­nuo­ri­so on jou­tu­nut ot­ta­maan sek­suaa­li­va­lis­tuk­sen­sa 1950-­lu­vun ope­tus­fil­meistä tai nuh­rui­sis­ta por­noe­lo­ku­vis­ta.

Va­paa­mie­li­sessä Poh­jo­las­sa on nuo­ril­la ol­lut hel­pom­paa jo vuo­si­kym­me­niä siinä missä ame­rik­ka­lais­nuo­ri­so on jou­tu­nut ot­ta­maan sek­suaa­li­va­lis­tuk­sen­sa 1950-lu­vun ope­tus­fil­meistä tai nuh­rui­sis­ta por­noe­lo­ku­vis­ta. Ka­to­li­ses­sa Eu­roo­pas­sa taas isot­vel­jet ja jo­pa isät veivät po­jat bor­del­liin. Mut­ta Jen­keissä sek­suaa­li­suus on ol­lut suu­ri tun­te­ma­ton.
E­root­tis­vi­rit­tei­nen nyn­ny­nuo­ri­so-la­ji­tyyp­pi al­koi Tom Crui­sen täh­dittämällä Ris­ky Bu­si­ness-e­lo­ku­val­la ja is­ki val­ta­vir­taan vii­meistään Ame­ri­can Pie –­sar­jal­la.
Näitä on siis niin kut­su­tus­ti näh­ty. Odo­tuk­set eivät si­ten ole kor­keal­la Unel­mien naa­pu­ria kat­soes­sa, kun en­ti­nen por­notäh­ti muut­taa lah­jak­kaan high sc­hool –­lu­pauk­sen naa­pu­riin.
Sym­paat­ti­set hen­kilöt ja mu­ka­vas­ti ra­ken­net­tu juo­ni kui­ten­kin aut­ta­vat. La­ji­tyyp­pinsä edus­ta­jis­ta Unel­mien naa­pu­ri pys­tyy kaik­kein sel­vim­min au­kai­se­maan por­non tyhjänpäiväi­syy­den oi­kei­den tun­tei­den rin­nal­la. Ba­naa­lia ehkä, mut­ta sil­ti niin tot­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Soundtrack luo tuokiokuvia hyvin valitulla musiikilla (The Who, James Gang, Marvin Gaye) . Ekstroissa ohjaajan kommentiraita, päänäyttelijöiden kaksi kohtauskohtaista kommenttiraitaa, 18 min. dokumentit, 3 min. epäonnistuneita otoksia, 11 min. poistettuja ja vaihtoehtoisia kohtauksia, 10 min. 1950-luvun seksivalistusfilmi sekä traileri. Takakansi vähentää elokuvan kestosta 10 minuuttia. Tämä johtunee teatteriversion ja sensuroimattoman laitoksen erosta. Tämä on jälkimmäinen, mikä tarkoittaa muutamaa nänninipukkaa. (PS)
05/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy