Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valkoinen metsästäjä, musta sydän

White Hunter, Black Heart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kia elo­ku­van ystä­viä eläh­dyttävä ai­he, sillä tämä ku­vaa Af­ri­kan ku­nin­ga­tar –e­lo­ku­van te­koa 1950-­lu­vun Ke­nias­sa ja Kon­gos­sa.

Kaik­kia elo­ku­van ystä­viä eläh­dyttävä ai­he, sillä tämä ku­vaa Af­ri­kan ku­nin­ga­tar –e­lo­ku­van te­koa 1950-lu­vun Ke­nias­sa ja Kon­gos­sa. Pe­rus­tuu Pe­ter Vier­te­lin ro­maa­nis­taan osal­taan kir­joit­ta­maan ta­ri­naan elo­ku­vap­ro­jek­tis­ta, jo­ka muis­tut­ti hie­man Il­mes­tys­kir­ja. Ny­tin ka­tast­ro­fi­sia tun­nel­mia pa­ri vuo­si­kym­mentä myö­hem­min. Tu­lok­se­na oli mes­ta­ri­teos mo­lem­mis­sa ta­pauk­sis­sa.
Ikävä kyllä Eas­twood ei oi­kein is­tu mo­by­dic­kiään elävän John Hus­to­nin hou­sui­hin. Mie­len­kiin­toi­nen jo­ka ta­pauk­ses­sa. Pa­ri Nä­ke­miin mu­ru –­sar­jas­ta tut­tua brit­tinäyt­te­lijää, Ti­mot­hy Spall ja Ch­ris­top­her Fair­banks, kan­nat­taa huo­ma­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy