Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Perjantai on pahin

Freaky Friday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­hem­mat ja lap­set voi­si­vat to­siaan­kin kä­vellä päivän toi­sen saap­pais­sa.

Van­hem­mat ja lap­set voi­si­vat to­siaan­kin kä­vellä päivän toi­sen saap­pais­sa. Psy­kiat­ri, jak­ku­pu­kuäi­ti (mai­nio Ja­mie Lee Cur­tis) ja tei­ni-ikäi­nen rok­ka­ri­tytär (yllättävän pir­teä Lind­say Lo­han) vaih­ta­vat roo­le­ja. Het­kittäin haus­kaa. Pa­nee hal­val­la jenk­kien höpsö­tyk­siä, kii­rettä, me­diaa ja juh­lia. Pe­rus­tuu Ma­ry Rod­ger­sin ro­maa­niin.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 7 min. do­ku­ment­ti, 2 min. epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia, kol­me vaih­toeh­to­lop­pua oh­jaa­jan int­rol­la, yk­si pois­tet­tu koh­taus ja kak­si Pinks­li­pin leik­kaa­ma­ton­ta esi­tystä ja kak­si mu­siik­ki­vi­deo­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy