Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rakkauden meri

The Sea of Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899429

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ku tap­paa ran­kai­su­tyy­liin seu­ran­ha­kuil­moi­tuk­sia jättä­neitä newyor­ki­lai­sia mie­hiä.

Jo­ku tap­paa ran­kai­su­tyy­liin seu­ran­ha­kuil­moi­tuk­sia jättä­neitä newyor­ki­lai­sia mie­hiä. Et­sivä Al Pa­ci­no yrittää löytää te­kijän, mut­ta heittäy­tyy mat­kan var­rel­la suh­tee­seen yh­den epäil­lyn (El­len Bar­kin) kans­sa. Ekst­ro­vert­ti John Good­man lyöttäy­tyy työ­pa­rik­si ja täy­dentää ta­ri­naan mu­ka­vas­ti bud­dy-e­lo­ku­van piir­teitä.
Hie­man Vaa­ral­lis­ta suh­det­ta, hie­man Ba­sic Ins­tinc­tiä ja hie­man vä­kinäi­siä ti­lan­tei­ta, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na ove­la ja hy­vin ker­rot­tu tril­le­ri, jo­ka on var­sin­kin en­simmäi­sen tun­nin ajan eri­no­mai­ses­sa is­kus­sa. Har­vi­nai­ses­ti lop­pu­rat­kai­su­kaan ei tällä ker­taa ai­heu­ta vie­rok­sun­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä erotteleva kuva kärsii havaittavasta kohinasta, mutta toisaalta yksityiskohtia ei ole siloiteltu liikaa. Tasokas ja miellyttävän elävä ääniraita hyöytyy paljon Trevor Jonesin musiikkiraidasta. Toisin kuin aiempi DVD on tämä julkaisu täysin ekstraton. (IJ)
20/10/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy