Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ota minut

Choose Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92978EAN: 6415018627202

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­lo­tytöstä jazz­ra­vin­to­lan pitäjäk­si eden­nyt Eve kär­sii ir­ral­li­sis­ta mies­suh­teis­taan ja ra­dion sek­so­lo­gi puo­les­taan kyl­myy­destään, kun vie­ras mies saa­puu kau­pun­kiin kuin län­ne­ne­lo­ku­vis­sa kon­sa­naan.

I­lo­tytöstä jazz­ra­vin­to­lan pitäjäk­si eden­nyt Eve (Les­ley An­ne War­ren) kär­sii ir­ral­li­sis­ta mies­suh­teis­taan ja ra­dion sek­so­lo­gi (Ge­ne­viè­ve Bu­jold) puo­les­taan kyl­myy­destään, kun vie­ras mies (Keith Car­ra­di­ne) saa­puu kau­pun­kiin kuin län­ne­ne­lo­ku­vis­sa kon­sa­naan.
Sinänsä tyhjänpäiväi­nen kaik­kia ai­he­pii­rinsä tv-sar­jo­ja edeltävä, sink­kuelämää New Yor­kis­sa ku­vaa­va elo­ku­va pa­laut­taa ai­ka haus­kal­la ta­val­la mie­li­ku­van 1980-lu­vun il­taelämästä kam­mot­ta­vi­ne hius­lait­tei­neen ja vaat­tei­neen. Pa­ras­ta an­tia edus­ta­vat Ted­dy Pen­derg­ras­sin imelät soul­bal­la­dit ja Arc­hie Shep­pin vetävä jazz.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen ja kohinainen pan & scan kuva ei innosta varsinkaan, kun elokuvan alkutekstit tulevat alkuperäisenä 1.85:1-laajakuvana. Samalla ratkaisu muistuttaa kammottavasta VHS-aikakaudesta, jolloin kaikki kuvakompositiot rikottiin videolle siirrettäessä. Ääniraita kuulostaa hieman tunkkaiselta, mutta jazz soi maukkaasti. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)
01/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy