Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hot Tub Time Machine – Kasarikankkunen

Hot Tub Time Machine 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 234655EAN: 6438044260854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Toi­sis­taan er­kaan­tu­nut van­ha ka­ve­ri­po­ruk­ka päättää läh­teä Ko­diak Val­leyn hiih­to­kes­kuk­seen lo­mai­le­maan, ihan vain men­nei­den ai­ko­jen muis­tok­si.

Toi­sis­taan er­kaan­tu­nut van­ha ka­ve­ri­po­ruk­ka päättää läh­teä Ko­diak Val­leyn hiih­to­kes­kuk­seen lo­mai­le­maan, ihan vain men­nei­den ai­ko­jen muis­tok­si. Kes­kus osoit­tau­tuu me­nettä­neen kah­dek­san­kym­mentä­lu­vun lois­teen­sa. Tästä huo­li­mat­ta juh­la­vaih­de löy­tyy. Mo­nil­la as­teil­la kos­tean po­real­las­reis­sun jäl­ki­mai­nin­geis­sa po­ruk­ka herää vuo­des­sa 1986, kes­kuk­sen kul­tai­sim­mas­sa lois­tees­sa.
C­ris­pin Glo­ve­rin yk­sikä­ti­nen pic­co­lo herättää ar­vos­tus­ta, mik­sei myös Che­vy Cha­se -ta­lon­mies­ta­paa­mi­nen. Ai­na­kin näin vuo­sien jäl­keen. Kär­ki­ne­li­kon kes­kinäi­sissä ke­miois­sa ei va­li­tet­ta­vas­ti osu­ta sin­nepäinkään.
Van­han lii­ton cra­zy-ko­me­dia on ka­toa­va la­ji­tyyp­pi. Sen yllä­pitä­mi­nen, edes te­ko­hen­gittämällä, on kun­nioi­tet­ta­vaa py­ris­te­lyä. Pa­rit höräh­dyk­set myö­hem­min saat­taa ta­ju­ta, että vas­taa­vas­ta ai­hees­ta on toi­nen­kin tuo­re elo­ku­va saa­ta­vil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävää, mutta haaleaa. Pieni rakeisuus luo realismia. Lisäpaketti on tilanteeseen nähden laadukas. Monenlaista kohtausta. Kuusi poistettua sekä pari vaihtoehtoista, yksi pidennettynä sekä yksi vaihtoehtoisena. (VA)
02/06/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy