Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Dog – kuoleman kilometrit

Black Dog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
2.35
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101022EAN: 6420201090121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän simp­pe­li toi­min­tapätkä ex-­van­ki­la­kun­dis­ta, jo­ka jou­tuu aja­maan rek­kaa pa­hoil­le po­jil­le.

Viih­dyttävän simp­pe­li toi­min­tapätkä ex-van­ki­la­kun­dis­ta (Pat­rick Sway­ze), jo­ka jou­tuu aja­maan rek­kaa pa­hoil­le po­jil­le. Sekä FBI että kil­pai­le­vat kon­nat ovat kiin­nos­tu­nei­ta las­tis­ta, jo­ten road trip ei ole help­po. Ei va­ka­vas­ti otet­ta­va missään ni­messä, mut­ta viih­dyttävä yhtä­kaik­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboksattu laajakuva. Siihen nähden varsin hyvä, kohtalaisen tarkka kuva ja myös väritoistoltaan miellyttävän hallittu kuva. Ritilät värisevät, mutta muutoin jälki on suhteellisen levollista. Selkeä, miellyttävän tasokas ääniraita toistaa dialogin elävästi ja musiikilla on elävöitetty äänimaailmaa kohtalaisin tuloksin. Tilakuva on vaatimaton, vaikka Prologic löytää myös taakse toistettavaa. Kantrimusiikki sopii leffan hupailufiilikseen. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy