Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa.

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa. Hil­lit­tyä huu­mo­ria in­hi­mil­li­sessä kuo­sis­sa. Tällä on an­sion­sa ih­mi­sen ikään­ty­mistä tark­kai­le­va­na elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja rauhallinen ääniraita. 20 min dokumentti, 5 min poistettuja kohtauksia, 6 min epäonnistuneita otoksia, ohjaajan kommenttiraita, traileri, musiikkipaloja ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy