Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vihreät paholaiset

Lost Command 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Suo­ma­lais­ten on help­po sa­mas­tua Ant­ho­ny Quin­nin näyt­te­lemään evers­ti­luut­nant­tiin, jo­ka bas­ki­syn­tyi­senä kul­kee omia pol­ku­jaan Rans­kan mu­re­ne­van im­pe­ria­lis­min koi­tok­sis­sa Viet­na­mis­ta Al­ge­riaan.

Suo­ma­lais­ten on help­po sa­mas­tua Ant­ho­ny Quin­nin näyt­te­lemään evers­ti­luut­nant­tiin, jo­ka bas­ki­syn­tyi­senä kul­kee omia pol­ku­jaan Rans­kan mu­re­ne­van im­pe­ria­lis­min koi­tok­sis­sa Viet­na­mis­ta Al­ge­riaan. Hyvällä ryhmällä to­teu­tet­tu suu­ren tuo­tan­non so­tae­lo­ku­va vai­kut­taa so­pi­vas­ti eu­roop­pa­lai­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvälaatuinen kuva, varsinkin värit toistuvat kauniisti. Dolby Surround -raita toistaa sodan äänet jykevästi. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan lisätoimintoja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy