Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tosi valheita

True Lies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Ca­me­ro­nin 007-­pa­ro­dia on osin las­kel­moi­tu tuo­te.

Ja­mes Ca­me­ro­nin 007-pa­ro­dia on osin las­kel­moi­tu tuo­te. WTC-is­kun jäl­keen ei us­ko­mat­to­min­ta­kaan ter­ro­ris­ti­juon­ta voi pitää liioi­tel­tu­na. Yhä va­ka­vam­mak­si käy­neestä ai­hees­ta huo­li­mat­ta Ca­me­ro­nin elo­ku­vak­si yllättävän haus­ka: Ja­mie Lee Cur­tis omaa mo­der­nik­si toi­min­tanäyt­te­lijäk­si har­vi­nais­ta ko­me­dien­nen ky­kyä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka on terävä ja vakaa. Ääniraita täyttää nykypäivän kohtuuttomat vaateet – varsinkin Harrier-kohtauksessa miksaajan suonissa on virrannut adrenaliinia. Brittisensorit ikävä kyllä nipistivät hieman väkivaltaisista kohtauksista. Ekstroissa vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy