Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Houdini ja rakkauden kahleet

Death Defying Acts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 207668EAN: 6420201179048

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Het­kel­li­sen il­luu­sio­buu­min ai­ka­na näh­tiin pal­jon elo­ku­via, jot­ka ker­toi­vat van­hois­ta tai­ku­reis­ta ja viih­dyttä­jistä.

Het­kel­li­sen il­luu­sio­buu­min ai­ka­na näh­tiin pal­jon elo­ku­via, jot­ka ker­toi­vat van­hois­ta tai­ku­reis­ta ja viih­dyttä­jistä. Hou­di­ni me­nee jou­kos­sa hie­man hen­gettömänä, tar­kas­ti ai­kaan­sa piirtävänä hah­mo­tel­ma­na, mut­ta ei oi­kein sa­nan­mu­kai­ses­ti pää­se pin­nan al­le.
Har­ry Hou­di­nin ar­voi­tus­ta ta­pail­laan mie­hen poik­kea­van äi­ti­suh­teen kaut­ta.
Lop­pu­jen lo­puk­si kat­so­jaa viehättää eni­ten 1900-lu­vun vaih­teen Edin­burg­hin miljöö ja ai­kan­sa vil­li­tyk­sen, spi­ri­tis­min, ku­vaus.
Guy Pear­ce ja Cat­he­ri­ne Ze­ta-Jo­nes te­kevät ru­tii­ni­suo­ri­tuk­set, mut­ta pis­kui­nen Saoir­se Ro­nan tuo osal­taan säih­kettä ylei­seen har­mau­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy