Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakas panttivankini

Serious Moonlight 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 228695EAN: 5050582769814

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen Kin­gin Pii­nal­ta in­noi­tuk­sen­sa nap­paa­va ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ku rat­koo avio-on­gel­miaan il­mas­toin­ti­tei­pin avul­la.

S­tep­hen Kin­gin Pii­nal­ta in­noi­tuk­sen­sa nap­paa­va ko­me­dia pa­ris­kun­nas­ta, jo­ku rat­koo avio-on­gel­miaan il­mas­toin­ti­tei­pin avul­la. Vai­mo ei ha­luaa päästää miestään me­nemään, jo­ten teip­paa tämän ves­sanpönttöön kiin­ni. Mur­to­va­ras teip­paa vai­mon ja pian uu­si ra­kas­ta­ja­tar­kin on sa­mas­sa ko­pis­sa asioi­ta pui­mas­sa.
Mus­taa ko­me­diaa ta­pail­laan, mut­ta len­nok­kaas­ta aja­tuk­ses­ta ei ir­toa muu­ta­maa nau­rua enempää. Pääo­sin ta­pah­tu­mat ovat vain ää­nekästä me­so­mis­ta il­man selvää päämäärää, eikä hah­mois­ta­kaan voi vä­littää. Vas­ta vii­mei­nen otos herättää mie­li­ku­vaa aja­tuk­sel­la kyhä­tystä kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa traileri. (IJ)
17/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy