Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kärpänen

The Fly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 94121EAN: 6438044086959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kärpä­nen on yk­si par­haim­mis­ta uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­neis­ta, kun ot­taa huo­mioon sen, että al­ku­peräi­nen­kin oli klas­sik­ko.

Kärpä­nen on yk­si par­haim­mis­ta uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­neis­ta, kun ot­taa huo­mioon sen, että al­ku­peräi­nen­kin oli klas­sik­ko. Oh­jaa­ja Da­vid Cro­nen­berg on­nis­tui, ti­tu­lee­ra­taan­han miestä li­han ja suo­lenpät­kien eri­kois­mie­hek­si.
Te­le­ki­neet­ti­sessä ko­kees­sa it­sensä puo­li­nai­sek­si kärpä­sek­si muut­ta­va tie­de­mies (Jeff Goldb­lum) tun­tuu toi­mi­neen edel­leen us­kot­ta­val­ta. Mut­ta ei tämä lop­pu­jen lo­puk­si mikään kau­hue­lo­ku­va ole, ja K18-lätkä tun­tuu nyt jo ai­ka­moi­sel­ta hätä­var­je­lul­ta.
Kärpä­nen nos­ti Jeff Goldb­lu­min jok­si­kin ai­kaa par­ras­va­loi­hin, sa­moin kuin Gee­na Da­vi­sin. Ka­toa­vais­ta on mai­nen kun­nia, sillä mo­lem­mat nä­kyvät har­voin val­ta­vir­ran tuo­tan­nois­sa uu­del­la vuo­si­tu­han­nel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta aiempiin videoversioihin verrattuna, mutta ei täytä enää nykypäivän vaatimuksia. Ääniraita soi hillitysti. Ekstroissa traileri, 7 min. dokumentti ja 8 min. haastatteluja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy