Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Chase

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio kesä­lef­fa syyttömänä tuo­mi­tus­ta van­ki­kar­ku­ris­ta, jo­ka nurk­kaan ajau­dut­tuaan kaap­paa mil­jardöö­rin tyttä­ren pant­ti­van­gik­seen ja pai­nuu kar­ku­mat­kal­le Mek­si­koon.

Mai­nio kesä­lef­fa syyttömänä tuo­mi­tus­ta van­ki­kar­ku­ris­ta (C­har­lie Sheen), jo­ka nurk­kaan ajau­dut­tuaan kaap­paa mil­jardöö­rin tyttä­ren pant­ti­van­gik­seen ja pai­nuu kar­ku­mat­kal­le Mek­si­koon.
Viih­dyttävä toi­min­ta­ko­me­dia, jo­ka pitää ot­tees­saan hämmäs­tyttävän hy­vin ot­taen huo­mioon, että ko­ko elo­ku­va on käytännössä yk­si pitkä ta­kaa-a­jo.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tasokas, vaikka paljastuukin lähemmässä tarkastelussa lievästi epätarkaksi ja sävyiltään hieman likaiseksi. Myös reunavärinää ja kohinaa esiintyy. Ääniraita on vuorosanoiltaan ymmärrettävä, muutoin karkeahko ja etäinen. Ekstroissa faktaruudut. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy