Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Scarecrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.77
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 08353EAN: 6438194083532

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tämän ame­rik­ka­lais­lu­kion jäl­ki-is­tun­tokäytäntö on aa­vis­tuk­sen eri­koi­nen.

Tämän ame­rik­ka­lais­lu­kion jäl­ki-is­tun­tokäytäntö on aa­vis­tuk­sen eri­koi­nen. Nuo­ret aje­taan kou­lu­bus­si­kyy­dillä puh­detöi­hin hylä­tyl­le maa­ti­lal­le. Ti­lan ky­see­na­lai­nen men­nei­syys ei kou­lun päätöstä häi­rit­se. Vuo­si­sa­to­jen ai­kai­set his­to­riat vä­ki­val­tai­ses­ta va­rik­sen­pelä­tistä lei­ma­taan höpöhöpök­si. Mut­ta kuin­ka ol­la­kaan, pelä­tin val­vo­vien silmä­kuop­pien al­la jäl­ki-is­tun­to muut­tuu sar­jak­si ve­ritöitä.
Pun­ta­roin­ti luon­nol­li­sen ja yli­luon­nol­li­sen pa­han vä­lillä ei kauaa kestä. Ste­reo­tyyp­pi­hah­mot ha­vait­see la­ji­tyyp­piä vä­hemmän­kin tun­te­va. Kos­ka kau­hu ei ole kau­hua il­man rak­kaut­ta, val­vo­van opet­ta­jan en­ti­sen pa­ri­suh­teen läm­mit­te­ly hoi­tuu rin­nal­la. Te­le­vi­sio­tu­si­na­kau­hun ai­nek­set ovat koos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Score jymisee mallikkaasti, puheraidassa pientä kuminaa. Värimaisemat ja valaisu paljastavat studiokuvat. Yleisvärityksen ahdistava sävytys toimii. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (VA)
19/12/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy