Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ratchet & Clank

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706168998405

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen PlayS­ta­tion-­pe­liin poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu lei­poo yh­teen Star War­sin, Ga­la­xin va­ti­jat ja Prätkä­hii­ret Mars­sis­ta yh­dek­si ener­gi­sek­si epi­so­dik­si, jos­sa pal­kin­to­na on ga­lak­sin rau­ha.

Sa­man­ni­mi­seen PlayS­ta­tion-pe­liin poh­jau­tu­va ani­maa­tio­seik­kai­lu lei­poo yh­teen Star War­sin, Ga­la­xin va­ti­jat ja Prätkä­hii­ret Mars­sis­ta yh­dek­si ener­gi­sek­si epi­so­dik­si, jos­sa pal­kin­to­na on ga­lak­sin rau­ha. Var­sin epäo­ma­peräi­sestä re­sep­tistä huo­li­mat­ta se­koi­tus on teh­ty mauk­kaas­ti ja ani­maa­tiojäl­keä myö­ten viit­se­liääs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä 3D-tietokoneanimaatio ja asiallinen suomenkielinen dubbaus. Tehosteiden puolesta ääniraita on iskevä, nuoremmalle yleisölle jopa jännittävä. Suomenkielinen dubbi tarjotaan tuttuun tapaan Dolby Digital 5.1 -muodossa kun taas alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu häviöttömässä DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa. Eksraton. (IJ)
17/02/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy