Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Challenger Disaster

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
VET: 08803EAN: 6 438194 088032

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Fyy­sik­ko Ric­hard Feyn­man pal­ka­taan NA­SA:n työ­ryhmään ta­voit­tee­na saa­da vas­tauk­sia Chal­len­ger-a­va­ruus­suk­ku­lan odot­ta­mat­to­mal­le tu­hol­le.

Fyy­sik­ko Ric­hard Feyn­man pal­ka­taan NA­SA:n työ­ryhmään ta­voit­tee­na saa­da vas­tauk­sia Chal­len­ger-a­va­ruus­suk­ku­lan odot­ta­mat­to­mal­le tu­hol­le. Vas­ta­ha­koi­nen Feyn­man suos­tuu pro­jek­tiin avuk­si vain huo­ma­tak­seen ko­ko ryhmän ku­vion ole­van täy­sin kie­rou­tu­nut. Var­mas­ti näin on ol­lut, sil­ti to­si­ta­ri­noi­hin poh­jau­tu­va te­le­vi­siod­raa­ma on dra­ma­ti­soi­tu hiu­kan tur­han vä­rikkäin ky­nin.
A­ja­tus rat­tai­den vä­liin sor­miaan tun­ke­vas­ta, päämäärä­tie­toi­ses­ta ja to­tuu­den­ha­lui­ses­ta pro­fes­so­ris­ta vä­lit­tyy. Wil­liam Hurt tur­hau­tu­nee­na Ric­hard Feyn­ma­ni­na luo hah­mon­sa räi­keäs­ti. Kiin­toi­sa ai­he on hy­vien voi­mien kä­sissä.
Tark­ka ja tyy­likäs tek­ni­ses­ti. Ei ekst­ro­ja. Esi­tet­ty Eu­roo­pas­sa myös ly­hen­ne­tyllä ni­mellä The Chal­len­ger. (VA)
28/12/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy