Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Strike - Balls of Glory

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207812EAN: 5050582602852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­tou­ra­ge-­sar­jaa muis­tut­ta­va ko­me­dia po­jank­lo­pis­ta, jo­ka huo­maa voi­van­sa tehdä ra­haa syn­nynnäi­sillä kei­lai­lu­lah­joil­laan.

En­tou­ra­ge-sar­jaa muis­tut­ta­va ko­me­dia po­jank­lo­pis­ta, jo­ka huo­maa voi­van­sa tehdä ra­haa syn­nynnäi­sillä kei­lai­lu­lah­joil­laan. Tämä on yhtäai­kaa Bud­dy-e­lo­ku­va, Road Mo­vie, ur­hei­lue­lo­ku­va ja kol­miod­raa­ma mi­nuu­den, rik­kau­den ja rak­kau­den vä­lillä, mut­ta har­mil­li­ses­ti pääl­limmäi­nen luon­neh­din­ta on kui­ten­kin sisä­pii­rin has­sut­te­lun oheis­tuot­tee­na syn­ty­nyt ko­ti­vi­deo. Te­kijöillä on epäi­lemättä ol­lut haus­kaa, mut­ta ul­ko­puo­li­sen sil­min ky­se on mel­koi­ses­ta tuu­bas­ta. Kie­li­pos­kes­sa väsät­ty ta­ri­na on kui­va ja ku­lu­nut, ja vit­si­hen­ga­rik­si tar­peet­to­man ras­kas.

Kuva, ääni & ekstrat

Videomainen kuva on kyllin tarkka toistamaan sojottavan hiuksen Vincent Pastoren ohimolta, mutta muutoin jälki on pääosin pehmeähköä, väritoisto vaisua ja lievää reunavärinääkin esiintyy paikoin. Dialogi toistuu selkeästi ja etenkin stereoraidalla kovaa, mutta paikoin popittavasta musiikkiraidasta huolimatta ääniraita on lattea. Hämmästyttävää kyllä levyltä löytyy peräti kolme englanninkielistä ääniraitaa: Dolby Stereo, DD5.1 ja jopa DTS 5.1. Raidoilla ei ole isoa eroa, mutta dialogi toistuu hieman luontevammin monikanavaraidoilla, jotka täytyy muistaa varten valita. Ekstraton. (IJ)
29/07/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy