Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hyökkäys poliisiasemalle

Assault on Precinct 13 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194051517

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin te­ki jo var­hai­ses­sa vai­hees­sa yh­den ko­vim­mis­ta teok­sis­taaan, jos ei ko­vim­man.

Oh­jaa­ja John Car­pen­te­rin te­ki jo var­hai­ses­sa vai­hees­sa yh­den ko­vim­mis­ta teok­sis­taaan, jos ei ko­vim­man. Tätä on ver­rat­tu Howard Hawk­sin Rio Bra­voon, jo­hon myös Ro­me­ron Night of the Li­ving Dead pe­rus­tui. Car­pen­ter te­ki omas­ta elo­ku­vas­taan en­nen kaik­kea Dea­din ac­tion-ver­sion. Hen­ki­nen pai­ne on mil­tei vas­taa­va, tällä ker­taa vain us­kot­ta­vam­mis­sa ke­hyk­sissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempi Futuren laitos kärsi Panavision-kuvasta, joka oli rajattu 1.85-suhteeseen. Nyt kuva nähdään kokonaan. Tarkkuus on aiempaan verrattuna paljon parempi, mutta pimeässä herkälle kuvatut kohtaukset aika suttuisia alkuperäismateriaalin rajoituksista johtuen. Ääniraita soi aiempaa levollisemmin ja puhtaammin. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita, 23 min. messuhaastattelua, traileri, radiomainoksia ja kuvagalleria. Takakannessa on väärä NTSC-kesto eli neljä minuuttia liikaa. (PS)
05/12/2012
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy