Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kummisetä III

The Godfather Part III 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 163 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­nien krii­ti­koi­den mie­lestä tur­ha työ, mikä lie­nee tur­han ki­pak­ka ar­vio.

Mo­nien krii­ti­koi­den mie­lestä tur­ha työ, mikä lie­nee tur­han ki­pak­ka ar­vio. Kak­si en­simmäistä osaa pai­na­vat tri­lo­gian päättävää teos­ta vääjäämättä alas.
Mic­hael Cor­leo­ne pyr­kii eroon ri­kol­li­ses­ta toi­min­nas­ta, mut­ta kun toi­sen ja­lan saa ir­ti, toi­nen tart­tuu. Men­nei­syy­den syn­neistä pää­see vas­ta hau­das­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahteen ensimmäiseen osaan verrattuna jo uuden ajan tekniikka käytössä, mutta audiovisuaalisesti eroa ei juuri sinänsä huomaa. Kuva on toki hieman tarkempi ja ääniraita erottelukykyisempi. Trilogia on myös näin yhtenäinen taideteos. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy