Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ja äitiäs kans

Y Tu Mama Tambien 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (PanVision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si mek­si­ko­lais­nuo­ru­kais­ta saa kyy­tiinsä ko­ke­neen kau­not­ta­ren.

Kak­si mek­si­ko­lais­nuo­ru­kais­ta saa kyy­tiinsä ko­ke­neen kau­not­ta­ren. Mat­kal­la-e­lo­ku­va­na ete­nevä ta­ri­na löytää tark­ko­ja huo­mioi­ta nuor­ten­mies­ten pu­ber­teet­tia­sen­teis­ta ta­val­la, jos­sa la­ti­na­lai­nen elämä yh­dis­tyy sau­mat­to­mas­ti kat­so­jan omiin ko­ke­muk­siin. Yk­si vii­me vuo­sien ais­til­li­sim­pia elo­ku­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 23 min. dokumentti, neljä min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita, 12 min. ja 3 min. lyhytelokuvat, julistegalleria ja biografiat. Väärä NTSC-aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy