Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sisärengas

The Big Chill 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man pa­ras elo­ku­va, jos­sa ei käytännössä juu­ri­kaan ta­pah­du mitään.

Maail­man pa­ras elo­ku­va, jos­sa ei käytännössä juu­ri­kaan ta­pah­du mitään. Sil­ti toi­min­tae­lo­ku­van­kin ystävä voi tästä pitää.
A­lex on kuol­lut. Van­hat ystävät ko­koon­tu­vat hau­ta­jais­ten jäl­keen yh­teen. 40-vuo­tiaan ih­mi­sen ko­ko ku­va yh­dessä elo­ku­vas­sa.
1960- ja 1970-lu­vun mu­siik­ki tu­kee ker­ron­taa. Al­kaa Mar­vin Gayen ”I Heard It Trough the Gra­pewi­nel­la” ja päät­tyy Th­ree Dog Nigh­tin “­Joy to the Worl­diin”. Eri­no­mai­nen le­vy.

Kuva, ääni & ekstrat

Pätevä anamorfinen kuva. Äänimaailma ei juurikaan kaipaa tehostepotkuja. Bonuksia riittää. Poistettuja kohtauksia yli 9 min Dokumentti 56 min Biografiat päälle. Ekstroista selviää, että nuoren Kevin Costnerin piti näytellä Alexia takautumassa. Kohtaus kuitenkin leikattiin pois. Costner on kuollut mies, joka puetaan elokuvan alussa. Vain tuttu hiusraja jäi jäljelle. Jenkeissä mukana myös pan&scan-versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy