Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkautta New Yorkissa

HappyThankYouMorePlease 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Atlantic FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438194023910

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävä ih­mis­suh­ded­raa­ma ryhmästä newyor­ki­lai­sia nuo­ria.

Yllättävä ih­mis­suh­ded­raa­ma ryhmästä newyor­ki­lai­sia nuo­ria. Ma­lin Å­ker­man on päl­vi­kal­juut­ta sai­ras­ta­va ener­gia­pak­kaus, jon­ka eloa kuor­mit­taa enemmän van­ha suo­la kuin sai­rau­den tuo­mat vas­toinkäy­mi­set. "How I Meet Your Mot­her" -sar­jan Josh Rad­nor on kir­joit­ta­ja­nal­ku, jol­la on yhtäk­kiä 10-vuo­tias poi­ka (Mic­hael Al­gie­ri) ja avo­vai­mo (Ka­te Ma­ra) kol­men päivän so­pi­muk­sel­la. Zoe Ka­zan ja Pab­lo Sch­rei­ber uh­kaa­vat juur­tua eril­leen kah­den vas­tak­kai­sen ran­ni­kon ve­dos­sa.
Yllättävää draa­maa ei hel­pol­la so­vi­te­ta pe­rin­tei­sen ro­mant­ti­sen ko­me­dian muot­tiin, ja hyvä niin. Dia­lo­gia myö­ten mie­len­kiin­toi­nen elo­ku­va uh­maa us­kot­ta­vuut­ta tuo­reel­la ja elämän­myö­tei­sellä ta­val­la. Al­ku­kan­keu­den häl­vet­tyä hah­mois­ta on help­po vä­littää ja ker­ran­kin ta­ri­nan pol­ku tun­tuu en­nal­ta-ar­vaa­mat­to­mal­ta. Viih­dyttävä pa­la elämää aja­tuk­sel­la "Mitä jos?".

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Kuva näyttää New Yorkin rikkaan tekstuurikkaana ja täynnä yksityiskohtia. Leppoisa musiikkiraita ei tarjoa tunnistettavia nimiä, mutta onnistuu luomaan miellyttävän elävän ilmapiirin. Ekstraton. (IJ)
03/11/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Malin Åkermanin parhaita

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy