Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Predator-trilogia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987/1990/Kesto: 102/103/10 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85/2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 240740 EAN: 6438044274066

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

P­re­da­tor-t­ri­lo­gian yh­teen ko­koa­va ko­koel­ma hel­pot­taa sar­jan­fa­nien elämää, kun pitää miet­tiä, mikä eri osis­sa on vah­vuu­te­na.

P­re­da­tor-t­ri­lo­gian yh­teen ko­koa­va ko­koel­ma hel­pot­taa sar­jan­fa­nien elämää, kun pitää miet­tiä, mikä eri osis­sa on vah­vuu­te­na. En­simmäi­nen on toi­min­tas­ci­fin klas­sik­ko, kak­ko­so­sa viehättää yh­distäessään mu­kaan jen­gi­so­tia, po­lii­si­työtä ja me­diaa. Kol­mo­so­sa on mai­net­taan pa­rem­pi, eikä syyl­lis­ty mam­mut­ti­tau­tiin ku­va­tes­saan eri­lai­sia tais­te­lu­koh­tauk­sia. Jo­pa lop­pu­hui­pen­nus on osat­tu to­teut­taa tyy­likkääs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyt sisältävät vastaavat ekstrat kuin yksittäiset BD:t aiemmin eli runsaasti kahlattavaa riittää kommenttiraidoista dokumentteihin ja poistettuihin kohtauksiin. (PS)
18/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy