Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Mad Max 2 – Asfalttisoturi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Leik­kaa­ma­ton ver­sio.

Leik­kaa­ma­ton ver­sio. Sinällään, mut­ta ky­seessä on ame­rik­ka­lai­nen R-ver­sio, jos­ta puut­tuu muu­ta­ma vä­ki­val­tai­nen ruu­tu. Aiem­min Sak­sas­sa lei­ka­tut koh­tauk­set (mm. sor­menpäi­den leik­kau­tu­mi­nen ja bu­me­ran­gin ir­rot­ta­mi­nen päästä) ovat nyt mu­ka­na. Ja­pa­ni­lai­nen ver­sio on ai­noa täy­sin sen­su­roi­ma­ton ver­sio ja sisältää vieläpä aust­ra­lia­neng­lan­ti­lai­sen ää­ni­rai­dan.

Kuva, ääni & ekstrat

Selvää parannusta teknisesti. Hyvä anamorfinen kuva, joka on halpatuotantona rakeinen ja täynnä kohinaa. Ääniraidalla V8 jymisee aivan riittävästi. Edelleenkään ei mitään ekstraa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Miller
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Terry Hayes George Miller Brian Hannant
Kuvaus: Dean Semler
Musiikki: Brian May

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy