Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

I Feel Pretty

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001432

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Hur­maa­va ta­vis saa täl­lin päähänsä ja us­koo muut­tu­neen­sa het­kessä kau­not­ta­rek­si.

Hur­maa­va ta­vis (A­my Sc­hu­mer) saa täl­lin päähänsä ja us­koo muut­tu­neen­sa het­kessä kau­not­ta­rek­si. Kaik­ki ympä­rillä nä­kevät sa­man van­han tytön kuin aiem­min­kin, mut­ta tämä it­se nä­kee pei­lissä tar­mok­kaan knoc­kou­tin, jo­ka on val­mis haas­ta­maan maail­man peh­meän it­se­var­mas­ti. Tästä nu­rin­ku­ri­ses­ta ase­tel­mas­ta seu­raa yk­si hil­peä ti­lan­ne toi­sen­sa jäl­keen.
Kes­kin­ker­tai­sia ar­vos­te­lui­ta kerän­nyt ko­me­dia on hä­kel­lyttävä ko­ke­mus, jo­ka lyö äl­likällä upeal­la ideal­laan ja pos­ket­to­mil­la ku­vil­laan, mut­ta myös hui­kean po­si­tii­vi­sel­la ja yllättävän tuo­reel­la asen­teel­laan. Elo­ku­van on syy­tet­ty ir­vai­le­van tu­ke­vam­mal­le ke­hon­ku­val­le, mut­ta näin tätä ei tar­vit­se nähdä, sillä kai­kes­sa to­del­la­kin on ky­se omas­ta asen­tees­ta. Elo­ku­van sa­duil­ta lai­naa­ma – mut­ta her­kul­li­ses­ti san­ka­rin oman pään sisään kääntämä – aja­tus­leik­ki on vain se kep­pi­he­vo­nen, jo­ka an­taa elo­ku­van osoit­taa oman elämä­na­sen­teen ole­van tär­keintä kai­kes­sa ei ul­koi­nen täy­del­li­syys tai ul­koi­siin ole­tuk­siin so­peu­tu­mi­nen. Älä an­na val­jun kan­si­pa­pe­rin pettää, tämä on haus­ka ja hyvän­tuu­li­nen ko­me­dia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja luonteva. Vähäeleinen ääniraita antaa tilaa läpälle, jossa onkin riittävästi potkua. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (9 min.), mokia (5 min.) ja kooste elokuvasta (1 min.). (IJ)
10/12/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy